dissabte, 30 de gener del 2016


Animats pel bon clima creat entre els companys de l'Escola d'Adults Manuel Sacristán i amb la intenció de poder mantenir la relació més enllà de les classes, un grup d'alumnes, l'any 2011, ens vam proposar organitzar activitats culturals i d'esbarjo per poder seguir  trobant-nos malgrat que ja no coincidíssim a l'escola per haver acabat els estudis o per altres circumstàncies.

D'aquesta manera va sorgir la idea de crear l'Associació d'alumnes i Ex-Alumnes amb la intenció de fomentar i mantenir les relacions d'amistat i mutu coneixement entre les companyes i companys que han participat en els cursos i aquells que encara son alumnes de l'escola

Al llarg de l'any programem activitats i sortides de les que s'informa a través dels panells informatius de l'escola i per correu electrònic a les persones  que ens l'han facilitat.

Hem de dir que estem força satisfets del nivell de participació en totes elles i que seguim pensant i planejant noves activitats a proposta dels companys de la junta o bé d'alguns companys de classe o d'exalumnes.
  
Si vols col·laborar, suggerir-nos alguna activitat o rebre informació, pots adreçar-te al correu de l'Associació:



Per nosaltres serà una satisfacció poder comptar amb la vostra participació i ens animarà per  continuar amb il·lusió el nostre objectiu principal que es el de fomentar la relació social entre les persones.


La Junta





1 comentari:

  1. L'entrada i la presentació la trovo bé, unicament les fotos que apareixen están en blocs i no es podem veure d'una en una. No sé s'hi ha alguna altre forma de fer-ho.
    Salutacions pel vostre treball

    ResponElimina