dilluns, 31 d’octubre de 2016

Teatre SCARAMOUCHE

Activitat TEATRE - SCARAMOUCHE

El dijous 20 d'octubre un grup de 24 persones, companys de l'Associació, hem gaudit de la representació del musical SCARAMOUCHE al Teatre Victòria.

PRESENTACIÓ 

Scaramouche, una gran comédia musical s'aventures, amor i revolució.

L'any 1789, el poble de França es mor de gana i és castigat per una noblesa autoritària i injusta. Els ciutadans francesos, molestos amb aquesta situació, es comencen a plantejar una necessitat de canvi.

La història se centra en la vida de dos germans bessons separats des de la seva infantesa: René i Louis. 

René és un penques amb molt talent que viu en una companyia de teatre de Comedia de'll Arte i és l'amant de Camila, una jove actriu d'una bellesa i sensualitat extraordinàries. Per altra banda, trobem L que ha estat adoptat pel Marquès de l'Echalonne i que és un intel·lectualque s'encarrega de la biblioteca de Palau i viu enamorat d'Olympia (que és la promesa del Marquès).

Els personatges fan un viatge a París on trobaran els seus destins: Olimpia es casarà a Versalles amb el Marquès, la companyia ambulant presentarà el seu espectacle al teatre dels Italians i el poble aconseguirà la seva llibertat, igualtat i fraternitat quan prengui la Bastilla.

En aquest context de revolta i canvis, Scaramouche , un heroi emmascarat, esdevindrà el defensor del poble que escriurà pamflets revolucionaris i s'enfrontarà amb l'aristocràcia donant esperança a tothom. 

Resum tret de la pàgina de DAGOLL DAGOM
http://www.dagolldagom.com/ca/scaramouche


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada